Tervetuloa Packrafting Finlandin sivuille!

Packrafting Finland on vuonna 2016 perustettu ei-kaupallinen ulkoiluyhteisö. Toimimme vapaaehtoisvoimin. Yhteisön tavoitteena on yhdistää lajin harrastajat Facebook-ryhmässä ja tiedottaa järjestettävistä packrafting-tapahtumista.

Tavoitteena on myös jakaa lajiin liittyvää tietoa ja toimia inspiraationa retkien suunnittelussa. Packrafting-harrastuksessa usein yhdistetään retkeily ja melonta. Etenkin koskimelonnassa on paljon turvallisuuteen liittyviä tekijöitä, joita uudet harrastajat eivät välttämättä tiedä ja tätä tietoutta haluaisimme eritoten jakaa avoimesti kaikille kiinnostuneille.

Pyrimme järjestämään vuosittain vähintään yhden päätapahtuman Suomessa, jonka lisäksi paikalliset yhteisöt järjestävät omia pienempiä tapahtumiaan. Kerran vuodessa järjestetään myös Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi ja Norja) yhteinen tapahtuma, jonka kohdemaa vaihtuu vuosittain. Kansainvälisissä tapahtumissa päivitämme tietomme aina ajantasalle ja yhtenäistämme turvallisuuskäytännöt vastaamaan yleisiä maailmalla hyväksi todettuja käytäntöjä.

Mukaan voivat liittyä kaikki melonnasta ja retkeilystä kiinnostuneet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *